ANKARA / MAMAK - Şehit Melih Garip Ünsal Ortaokulu

Şehit Melih Garip Ünsal Ortaokulu

BAŞAK MAH. 1709 CAD. ORTAOKUL SİTESİ ORTAOKUL BLOK NO 12B MAMAK / ANKARA
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Öğrencileri yenilikçi yaklaşım içeren öğretim programlarımız ışığında bir üst kuruma hazırlarken; paylaşımcı, araştırmacı, üretken, manevi değerlerimizi sahiplenen , sanat ve sporla ilgili, etik değerleri benimsemiş, güzel ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Sabah 7.50 13.30 Öğlen 13.50 19.30
Ulaşım
Servis Bilgisi
Okulumuza ulaşım şehir içi araçlarıyla sağlanmaktadır. Okulumuz ulaşım araçlarına yürüme mesafesindedir. Ulus ve sıhhıyeden Eskiyol- Türbe yolu dolmuşları ve 320 nolu ego otobüsleri ile ulaşım sağlanabilmektdir.
Başak Mahallesi Mamak/Ankara
Okulumuz ilçe merkezine 8 km, il merkezine 15 km uzaklıktadır.